Preventti Oy

Palvelut

Olemme liikunta-alan ammattilaisia ja tarjoamme kattavat palvelut liittyen liikunta -ja urheilutoimintaan. Toimialoihimme kuuluu mm. liikuntapalvelujen myynti ja markkinointi, kuntosalilaitteiden huolto ja korjaus sekä varaosa -ja tarvikemyynti.

Verkkokauppa

Verkkokauppamme myy tarvikkeita ja varaosia kuntosaleille, sekä yleisesti urheiluun. Keskitymme erityisesti kuntolaitteiden varaosamyyntiin. Pyrimme laajentamaan voimakkaasti tuotevalikoimaamme ja varastostamme löytyy varaosia, joita ei ole vielä myynnissä verkkokaupassa. Jos jotain tuotetta ei löydy kaupasta , meiltä kannattaa tiedustella sen saatavuudesta.

Myymme tuotteita yrityksille, julkisille toimijoille sekä yksityisille. Kaikki tuotteemme sopivat lähtökohtaisesti sekä kaupalliseen käyttöön, kuin kotikäyttöönkin. Kerromme tuoteselosteessa erikseen, jos näin ei ole.


Kuntosalipalvelut

Preventti Oy:n kuntosalipalvelut tarjoaa kuntokeskuksille, pienille ja suurille kuntosaleille, sekä myös kunnille mahdollisimman kattavat palvelut liittyen kuntosalin laitteisiin ja sen kiinteistöön. Kuntosalilaitteiden huollon ja korjauksen lisäksi teemme mm. laitepaikkasuunnittelua sekä toimitamme varaosat ja tarvikkeet huoltojen yhteydessä. Huollamme ja korjaamme lähes kaikkia laitemerkkejä.

Me pidämme tilat ja laitteet kunnossa ja toiminnassa, jolloin kuntosali voi keskittyä ydinosaamiseensa ja tarjota asiakkailleen laadukkaita liikuntaelämyksiä laadukkaissa puitteissa.