Beta Ektysteroni 90% + Tongkat Ali

Beta Ektysteroni 90% + Tongkat Ali

69,00 €
sis. 14 % ALV
Kaksi suosittua tuotetta yhdessä! 60 + 60 kapselia
Saatavuus 11 kpl
Toimitus 1-2 arkipäivää

Kaksi suosittua ravintolisää pakettihintaan.

Beta ektysteroni antaa voimakkaan anabolisen vaikutuksen ja Tongat Ali nostaa kehon testoteronitasoja.

Alensimme Tongkat Alin hintaa, joten myös tämän paketin hinta aleni (ennen 75€, nyt 69€)

BETA EKTYSTERONI

Nyt saatavana erittäin vahvaa, 90%:sta Beta Ectysteronia kapselimuodossa. Yksi kapseli sisältää 500mg jauhetta ja sen puhdas Beta Ecdysteroni-pitoisuus on jopa 450mg.

Pussi sisältää 60 kapselia

Beeta-ekdysteronilla on useita ominaisuuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä urheilijoille, kuten kehonrakentajille. Se on luonnollinen ekdysteroidi, jota löytyy eri kasveista, ja sitä esiintyy myös pinaatin ja quinoan siemenissä. Perustuu tärkeään "20 beta-hydroksiekdysteroniin". Tämä on vaikuttava aine, joka aiheuttaa steroidisen vaikutuksen. Urheilussa tätä ainetta käytetään lihasmassan kasvattamiseen.

Sopii sekä miehille että naisille, massakautena ja dieetillä.

Tämä on hyvin vahva ja tasalaatuinen ektysteroidi. Siksi annostelun kanssa kannattaakin olla tarkka.

Markkinoilla on myös tuotteita, joihin on sekoitettu mm. maltodekstriiniä ja muita aineita, jolloin oikea ekdysteroidipitoisuus voi olla mitä tahansa. Esimerkiksi kapseleina myytävissä tuotteissa ei kerrota oikeaa puhdasta pitoisuutta, jolloin se todennäköisesti jää hyvin pieneksi. Tämä jauhe on puhdas, tasalaatuinen ja varmasti oikean pitoisuuden sisältävä. Myös hinta suhteessa ektysteroidipitoisuuteen on markkinoiden halvimpia.

Beta-ekdysteronia tulisi käyttää 2-3 kuukauden kuurina, ja se kannattaa ottaa proteiinipitoisen ruoan yhteydessä. Kuurin aikana onkin ensisijaisen tärkeää huolehtia riittävästä proteiinin saannista ja tietysti treenata kovaa, jolloin aineesta saatava hyöty maksimoituu.

Aineella on vahva anabolinen vaikutus. Sen vuoksi kuuri kannattaa aloittaa aina yhdellä kapselilla päivässä ja muutamien päivien päästä voi siirtyä kahteen kapseliin.

Ecdysteroni on vaihtoehto synteettisille steroideille, eikä sillä ole havaittu negatiivisia sivuvaikutuksia. Jos olet kilpaurheilija, kannattaa neuvotella valmentajan kanssa käytöstä. Beta ecdysterone ei ole kiellettyjen aineiden listalla, mutta se otettiin hiljattain WADA:n monitor program (tarkkailun alla) -listalle anabolic agents -nimikkeen alle.

Ekdysteroneista on paljon juttua esim. youtubessa (hae sanalla ecdysterone). Tämä on juuri sitä samaa tavaraa, mistä siellä on puhe.

Lue tästä artikkeli ektysteroideista

Suositeltu käyttö: 

  • päiväannos 1-2 kapselia.
  • 1 kapseli = 500mg
  • kuurin jälkeen pidä vähintään 1 kuukauden tauko ennen uutta kuuria

TONGAT ALI

Myydään kapseleina, joissa jokaisessa on 500mg puhdasta Tongkat Ali -jauhetta. Pussissa on 60 kapselia, joka riittää kahden kuukauden täyteen kuuriin (1 kapseli päivässä).

Myymämme jauhe on erittäin vahva pitoisuudeltaan, eikä siihen ole sekoitettu muita aineita. Se on valmistettu pelkästään kasvin juuresta (Eurycoma Longifolia), jossa on vahvin pitoisuus. Valmistussuhde on 200:1 (200kg juurta = 1kg jauhetta).

Tongkat Alista on tullut suosittu tuote testosteronin lisäystä haluaville. Esim. You Tubessa on paljon asiaa aineesta. Esimerkiksi hakusanoilla Tongkat Ali, best testobuuster, Andrew Huberman and Tongkat Ali.

Suositeltu käyttö: 

  • päiväannos 1 kapseli. 
  • 1 kapseli = 500mg
  • yhdessä myytävässä pussissa on täysi 2 kuukauden kuuri (60 kapselia)