Tongkat Ali

Tongkat Ali

36,00 €
sis. 14 % ALV
Tongkat Ali testobuusteri. 60 kapselia, kahden kuukauden täysi kuuri. Vahva ja tasalaatuinen, valmistussuhteeltaan 200:1 oleva tuote.
Saatavuus 22 kpl
Toimitus 2-5 arkipäivää

Myydään kapseleina, joissa jokaisessa on 500mg puhdasta Tongkat Ali -jauhetta. Pussissa on 60 kapselia, joka riittää kahden kuukauden täyteen kuuriin (1 kapseli päivässä).

Myymämme jauhe on erittäin vahva pitoisuudeltaan. Se on valmistettu pelkästään kasvin juuresta (Eurycoma Longifolia), jossa on vahvin pitoisuus. Valmistussuhde on 200:1 (200kg juurta = 1kg jauhetta).

Tongkat Alista on tullut suosittu tuote testosteronin lisäystä haluaville. Esim. You Tubessa on paljon asiaa aineesta. Esimerkiksi hakusanoilla Tongkat Ali, best testobuuster, Andrew Huberman and Tongkat Ali.

Suositeltu käyttö: 

  • päiväannos 1 kapseli. 
  • 1 kapseli = 500mg
  • yhdessä myytävässä pussissa on täysi 2 kuukauden kuuri (60 kapselia)
  • ei sisällä allergeeneja. 
  • sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Huomioitavaa:

Ota yhteys lääkäriisi ennen kuin käytät lisäravinteita terveysongelmien tai lääkkeiden käytön yhteydessä. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.

Jos olet kilpaurheilija, neuvottele valmentajasi kanssa tämän tuotteen käytöstä. Saattaa näkyä positiivisena testituloksena.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Mallinumero: 12-232