Taljalaitteen vaijeri 4mm
Taljalaitteen vaijeri 4mm
Taljalaitteen vaijeri 4mm

Taljalaitteen vaijeri 4mm

7,50 €
sis. 24 % ALV
Kestävä nylonpäällysteinen taljalaitteen vaijeri. Myydään metreittäin!
Saatavuus 56 m

Kuntosalilaitteille suunniteltu vaijeri sopii lähestulkoon kaikkiin laitemerkkeihin. Teräksinen vaijeri on päällystetty mustalla kulutusta kestävällä nylonilla, joka takaa pehmeän liikkeen taljassa. Vaijeriin voi kiinnittää erilaisia päitä eri tavoilla.

Tämä vaijerikoko kestää kaikkien normaalien laitteiden kuorman.

Vaijeri on tarkoitettu erityisesti kaupallisille saleille kovaan käyttöön, mutta myös kotikuntoilija voi parantaa laitettaan tällä laadukkaalla vaijerilla.

Toisin kuin rautakaupan halvat vaijerit, tämän vaijerin säikeet ( jakauma 7x19) ja elastinen päällyste on tehty nimenomaan kestämään kulutusta taljapyörissä, myös pienissäkin kulmissa.

Vaijerin tarkka paksuus nylonin kanssa 4,5mm.

Myymme vaijeria metreittäin. Merkkaa siis tuotteen määrä-laatikkoon kuinka monta metriä haluat!

Määrä: 1kpl = 1m

Jos haluat tilata monta erimittaista vaijeria, ilmoita kassasivun "lisätieto tilaukseen" -kohtaan, minkä mittaisina ne haluat.


  • paksuus: 4,5mm (teräsvaijeriosa 3mm, nylon 1,5mm)


Hyvä tietää..

1.Kun vaijeri alkaa tulemaan käyttöikänsä päähän se todennäköisesti hajoaa ensin nylonista ja sitten itse teräsvaijeri alkaa rispaantua. Joskus kuitenkin vaijeri rispaantuu nylonin sisältä, jolloin havaitseminen on vaikeampaa. Tämä tuntuu littanalta kohdalta vaijerissa. Vaijeri pitäisi vaihtaa heti kun huomaat sen olevan epäkuntoinen (kuluttaa taljapyörää, turvallisuusriski katketessaan..ym).

2. Eri laitevalmistajilla on erilaisia kiinnityspäitä vaijereilleen. Myymme myös mittatilauksena vaijeria, johon prässäämme oikeanlaisen pään. 

Mallinumero: 10-107