Beta Ecdysterone kapseli
Loppunut

Beta Ecdysterone kapseli

59,90 €
sis. 14 % ALV
Puhdas ja vahva Beta-Ekdysteroni ilman lisäaineita. Pussissa on täysi kahden kuukauden kuuri
Loppunut

Nyt saatavana vahvaa beta ectysteronia kapselimuodossa. Yksi kapseli sisältää 500mg jauhetta ja sen puhdas beta ecdysteroni-pitoisuus on 250mg.

Pussi sisältää 120 kapselia, joista saat täyden 2 kuukauden kuurin (2 kapselia päivässä, 500mg puhdasta ecdysteroidia joka päivä!)

Beeta-ekdysteronilla on useita ominaisuuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä urheilijoille, kuten kehonrakentajille. Se on luonnollinen ekdysteroidi, jota löytyy eri kasveista, ja sitä esiintyy myös pinaatin ja quinoan siemenissä. Perustuu tärkeään "20 beta-hydroksiekdysteroniin". Tämä on vaikuttava aine, joka aiheuttaa steroidisen vaikutuksen. Urheilussa tätä ainetta käytetään lihasmassan kasvattamiseen.

Sopii sekä miehille että naisille, massakautena ja dieetillä.

Tämä on hyvin vahva ja tasalaatuinen ektysteroidi. Siksi annostelun kanssa kannattaakin olla tarkka.

Markkinoilla on myös tuotteita, joihin on sekoitettu mm. maltodekstriiniä ja muita aineita, jolloin oikea ekdysteroidipitoisuus voi olla mitä tahansa. Esimerkiksi kapseleina myytävissä tuotteissa ei kerrota oikeaa puhdasta pitoisuutta, jolloin se todennäköisesti jää hyvin pieneksi. Tämä jauhe on puhdas, tasalaatuinen ja varmasti oikean pitoisuuden sisältävä. Myös hinta suhteessa ektysteroidipitoisuuteen on markkinoiden halvimpia.

Beta-ekdysteronia tulisi käyttää kuurina, ja se kannattaa ottaa proteiinipitoisen ruoan yhteydessä. Kuurin aikana onkin ensisijaisen tärkeää huolehtia riittävästä proteiinin saannista ja tietysti treenata kovaa, jolloin aineesta saatava hyöty maksimoituu.

Ecdysteroni on vaihtoehto synteettisille steroideille, eikä sillä ole havaittu negatiivisia sivuvaikutuksia. Jos olet kilpaurheilija, kannattaa neuvotella valmentajan kanssa käytöstä. Beta ecdysterone ei ole kiellettyjen aineiden listalla, mutta se otettiin hiljattain WADA:n monitor program (tarkkailun alla) -listalle anabolic agents -nimikkeen alle.

Ekdysteroneista on paljon juttua esim. youtubessa (hae sanalla ecdysterone). Tämä on juuri sitä samaa tavaraa, mistä siellä on puhe.

Lue tästä artikkeli ectysteroideista

Suositeltu käyttö: 

  • päiväannos 2 kapselia. Jaa päiväannos kahteen osaan ja ota yksi kapseli aamiaisen kanssa ja yksi illallisen kanssa. 
  • 1 kapseli = 500mg (250mg puhdas beta ectysteroni)
  • yhdessä myytävässä pussissa on täysi 2 kuukauden kuuri (120 kapselia)
  • kuurin jälkeen pidä vähintään 1 kuukauden tauko ennen uutta kuuria


  • ei sisällä allergeeneja. 
  • sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Myydään 120 kapselin pussissa. Riittää 2 kuukauden täyteen kuuriin. 

Huomioitavaa:

Ota yhteys lääkäriisi ennen kuin käytät lisäravinteita terveysongelmien tai lääkkeiden käytön yhteydessä. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.

Jos olet kilpaurheilija, neuvottele valmentajasi kanssa tämän tuotteen käytöstä. Saattaa näkyä positiivisena testituloksena.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Mallinumero: 12-116