4kpl x 250ml Juoksumaton voiteluaine
4kpl x 250ml Juoksumaton voiteluaine
4kpl x 250ml Juoksumaton voiteluaine
4kpl x 250ml Juoksumaton voiteluaine
4kpl x 250ml Juoksumaton voiteluaine

4kpl x 250ml Juoksumaton voiteluaine

69,90 €
sis. 24 % ALV
Maton ja levyn väliin tarkoitettu voiteluaine. Mukana annosteluun sopiva kätevä pilli.
Saatavuus 5 kpl

Pakkauksessa on neljä 250ml pulloa, yhteensä yksi litra.

100% silikoniöljy voitelee juoksumaton levyn ja maton välisen tilan. Hyvä voitelu on ensijaisen tärkeää, jotta juoksumaton dekki, moottori, laakerit sekä muut kuluvat osat säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään. Myös juoksutuntuma on parempi voidellulla matolla.

Öljyssä on tarkkaan valittu viskositeetti takaamaan pitkäkestoisen ja laadukkaan voitelun.

Tämä öljy sopii kaikille juoksumatoille, joita huoltovoidellaan. Voi käyttää myös itsevoitelevissa (säiliö) juoksumatoissa. Muista lukea oman juoksumaton ohjekirjasta voitelusuositukset.

Öljyä tulisi lisätä säännöllisesti juoksumatolle. Yleissääntönä on, että voitelu tulisi suorittaa aina noin 25-40 käyttötunnin jälkeen. Öljytilanne kannattaa tarkastaa säännöllisesti; kotikäytössä kerran kuukaudessa, kaupallisilla saleilla 2-4 kertaa kuukaudessa.

Näin tarkastat öljytilanteen: 

Kokeile kädellä maton ja levyn välistä tilaa. Öljyn pitäisi tuntua ohuena liukuvana kalvona maton ja levyn pinnalla. Jos levy on kuiva, lisää öljyä. Jos olet epävarma, lisää öljyä.


LEVITYSOHJEET:

1. Nosta maton reunaa siltä kohtaa, jossa juoksu ja kävely tapahtuu

2. Laita pilli maton alle keskikohtaan, purista kevyesti pulloa vetäen pilliä samalla kohti maton ulkoreunaa (öljyviiva). Öljyä annostellaan n. 15ml, joka on yksi ruokalusikallinen

3. Toista sama toiselle puolelle (eli yhteensä lisäät öljyä 15ml+15ml)

4. Käynnistä juoksumatto hiljaiselle kävelyvauhdille ja kävele matolla puolelta toiselle, jotta öljy levittyy tasaiseksi pinnaksi joka puolelle

5. Valmis

Mallinumero: 10-582