Eria jarensis
Loppunut

Eria jarensis

24,90 €
sis. 14 % ALV
Eria jarensis -jauhe 10g
Loppunut

Eria jarensis -uute on melko uusi tuote lisäravinnealalla. Sitä käytetään tehonlisääjänä/piristeenä mm. kuntosaliharjoittelussa. Myymämme jauhe on täysin puhdas ilman mitään lisäaineita tai makuaineita.

Uute sisältää korkeita pitoisuuksia tiettyjä alkaloideja, jotka nostavat fenyylietyyliamiinitasoa kehossa.  Perustuu fenyylietyyliamiinialkaloidiin N'N DMPEA. 

HUOM! Jos olet kilpaurheilija, saattaa näkyä positiivisena tuloksena testeissä! Sisältää ainetta: N-Phenethyl Dimethylamine, joka on WADA:n kiellettyjen aineiden listalla.

Eria jarensis piristeenä ei tuo samanlaista "hermostunutta" tunnetta, kuin esimerkiksi kofeiini saattaa tuoda, vaan on enemmänkin lämmin ja miellyttävä boosti.

Myymämme jauhe on täysin puhdas ilman mitään lisäaineita tai makuaineita. Kannattaa aloittaa käyttö pienillä määrillä ja kokeilla pikkuhiljaa, mikä määrä sopii itselleen parhaiten. Vaikutus kestää noin 4 tuntia. Kaikkein voimakkain vaikutus on, kun ottaa jauheen tyhjään mahaan.


Suositeltu käyttö: 

  • päiväannos 250-500mg jauhetta (0,5-1 mitallinen). Sekoita jauhe 2,5dl nestettä
  • Ota n. 20 minuuttia ennen harjoittelua/haluttua hetkeä

Yksi mitallinen = 500mg

  • ei sisällä allergeeneja. 
  • sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Myydään 10g (jauheen nettopaino) pussissa. Sisältää 20-40 päiväannosta (250-500mg).

Huom: myös pienemmillä annoksilla saa vaikutuksen aikaiseksi, eli kannattaa kokeilla itselleen sopiva määrä!

Huomioitavaa:

Ota yhteys lääkäriisi ennen kuin käytät lisäravinteita terveysongelmien tai lääkkeiden käytön yhteydessä. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Mallinumero: 12-114