5 HTP

5 HTP

36,90 €
sis. 14 % ALV
Vahva 5 HTP. 60 annosta, yksi annos 200mg
Saatavuus 22 kpl

5HTP on hyvä aine tilanteissa, jossa tunnet stressiä tai jännitystä. Ainetta ottaessa mielestä ikäänkuin hioutuu terävät kulmat pois ja kaikki ei enää tunnu niin vakavalta. Olo on rauhallisen keskittynyt. Aine alkaa vaikuttamaan melkein saman tien ja kestää muutaman tunnin.

5 HTP:tä käytetään esim. koetilanteissa, työhaastatteluissa, riidan jälkeen ym..

HUOM! Kannattaa kokeilla 5HTP:tä ensin yksinään miten se vaikuttaa. Jotkut reagoivat hyvin vahvasti kun taas toiset lievemmin. Testaile eri annoksia.

Tieteellisemmin: 5-Hydroksitryptofaani (5-HTP tai 5HTP ) on luonnossa esiintyvä aminohappo, joka on serotoniinin ja melatoniinin valmistumisen lähtöaine.Kun lisäät 5-HTP:n saantia, autat samalla nostamaan serotoniinin määrää aivoissasi. Serotoniini on kudoshormoni sekä aivojen välittäjäaine, jonka toiminta keskushermostossa vaikuttaa merkittävästi esimerkiksi mielialaan ja vireystilaan.


Suositeltu käyttö: 

  • päiväannos 200mg = 1 kapseli

Huomioitavaa:

Ota yhteys lääkäriisi ennen kuin käytät lisäravinteita terveysongelmien tai lääkkeiden käytön yhteydessä. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Mallinumero: 12-109