Ajuga turkestanica -jauhe
Ajuga turkestanica -jauhe

Ajuga turkestanica -jauhe

Tuotenumero 12-102

Ajuga Turkestanica extract 2%, joka on valmistettu Ajuga Turkestanica -kasvista

36,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Tämä Ajuga Turkestanica -uute sisältää 2% turkesteronia, joka on yksi vahvimmista ektysteroidihormooneista.  Ekdysteroidit ovat luonnollisia steroidimaisia aineita. Niitä esiintyy useissa luonnollisissa lähteissä, mutta myös hyönteisissä ja eläimissä.

Ajuga Turkestanica -kasvi tunnetaan näiden steroidien kaltaisten aineiden suurista pitoisuuksista. Tässä Ajuga Turkestanica -uutteessa on erilaisia ekdysteroideja, kuten Turkesteronia ja beta ecdysteronia. Nämä ovat vahvimpia ekdysteroideja. 

Ecdysterone on vaihtoehto synteettisille steroideille, eikä sillä ole havaittu negatiivisia sivuvaikutuksia. Jos olet kilpaurheilija, kannattaa neuvotella valmentajan kanssa käytöstä. Ecdysterone ei ole kiellettyjen aineiden listalla, mutta se otettiin hiljattain WADA:n monitor program (tarkkailun alla) -listalle anabolic agents -nimikkeen alle.

Ajuga Turkestanica extract 2% -jauhetta tulisi käyttää kuurina, ja se kannattaa ottaa proteiinipitoisen ruoan yhteydessä.

Turkesteronista/ ectysteronesta on paljon juttua esim. yoytubessa (hae sanalla turkesterone / ectysterone)Tämä uute sisältää juuri sitä samaa tavaraa, mistä siellä on puhe.

Suositeltu käyttö: 

  • päiväannos 500-1500mg (1-3 mitallista) jauhetta. Jaa päiväannos kahteen tai kolmeen osaan ja ota ruokailun yhteydessä
  • Mukana tuleva mitta = 500mg
  • Tätä tuotetta tulisi käyttää vähintään 4 viikon kuurina. Suosittelemme, että käytät tuotetta enintään 8 viikkoa, minkä jälkeen seuraa vähintään 4 viikon tauko. 
  • Jauhe kannattaa ottaa aina aterian yhteydessä. Paras tapa on sekoittaa se veteen tai mehuun. Maku on paha, eikä jauhe sekoitu kauhean helposti nesteeseen. Siksi kannattaakin ottaa annos pienenä shottina (50ml nestettä), jotta menee alas paremmin. Jauhe liukenee paremmin, kun annat sen seisoa nesteessä puolisen tuntia.


  • ei sisällä allergeeneja. 
  • sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Myydään 100g pussissa. Riittää 66-200:n päivän annokseen.

Huomioitavaa:

Ota yhteys lääkäriisi ennen kuin käytät lisäravinteita terveysongelmien tai lääkkeiden käytön yhteydessä. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.

Jos olet kilpaurheilija, neuvottele valmentajasi kanssa tämän tuotteen käytöstä. Saattaa näkyä positiivisena testituloksena.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.