Turkesterone -jauhe 10%
Loppunut

Turkesterone -jauhe 10%

46,90 €
sis. 14 % ALV
10% puhdasta turkesteronia sisältävä jauhe. Pussissa täysi 2:n kuukauden kuuri!
Loppunut

NYT UUTUUTENA 10% PITOISUUDELLA OLEVA JAUHE! 

1G JAUHETTA SISÄLTÄÄ JOPA 100MG PUHDASTA TURKESTERONIA.

Myymämme turkesterone on hinta/ turkesterone-pitoisuudeltaan markkinoiden halvimpia. Saat kahden kuukauden (60pvä:n) kuurin, jossa annostus on joka päivä 100mg puhdasta Turkesteronea! Jauheessa ei ole lainkaan lisäaineita.

Turkesteroni on yksi vahvimmista ektysteroidihormoneista.  Ekdysteroidit ovat luonnollisia steroidimaisia aineita. Urheilussa näitä aineita käytetään lihasmassan kasvattamiseen.

Ajuga Turkestanica -kasvi tunnetaan näiden steroidien kaltaisten aineiden suurista pitoisuuksista. Tässä Ajuga Turkestanica -uutteessa on erilaisia ekdysteroideja, kuten Turkesteronia ja beta ecdysteronia. Nämä ovat vahvimpia ekdysteroideja. 

Ekdysteroidi on vaihtoehto synteettisille steroideille, eikä sillä ole havaittu negatiivisia sivuvaikutuksia. Jos olet kilpaurheilija, kannattaa neuvotella valmentajan kanssa käytöstä. Ecdysteroidi ei ole kiellettyjen aineiden listalla, mutta se otettiin hiljattain WADA:n monitor program (tarkkailun alla) -listalle anabolic agents -nimikkeen alle.

Ajuga Turkestanica extract 10% -jauhetta tulisi käyttää kuurina, ja se kannattaa ottaa proteiinipitoisen ruoan yhteydessä. Kuurin aikana onkin ensisijaisen tärkeää huolehtia riittävästä proteiinin saannista ja tietysti treenata kovaa, jolloin aineesta saatava hyöty maksimoituu.

Turkesteronista/ ectysteronesta on paljon juttua esim. youtubessa (hae sanalla turkesterone / ecdysterone)Tämä uute sisältää juuri sitä samaa tavaraa, mistä siellä on puhe.

Lue tästä artikkeli ectysteroideista

Suositeltu käyttö: 

  • päiväannos 1000mg (2 mitallista) jauhetta. Jaa päiväannos kahteen osaan ja ota ruokailun yhteydessä
  • Mukana tuleva mitta = 500mg
  • Suosittelemme, että käytät tuotetta enintään 8 viikkoa, minkä jälkeen seuraa vähintään 4 viikon tauko. 
  • Jauhe kannattaa ottaa aina aterian yhteydessä. Paras tapa on sekoittaa se veteen tai mehuun. Maku on paha, eikä jauhe sekoitu kauhean helposti nesteeseen. Jauhe liukenee kuitenkin paremmin, kun annat sen seisoa nesteessä puolisen tuntia.


  • ei sisällä allergeeneja. 
  • sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Nettopaino: 

-60g

-Riittää 60:n päivän annokseen. (2:n kuukauden täysi kuuri, joka päivä 100mg puhdasta turkesteronea!)


Huomioitavaa:

Ota yhteys lääkäriisi ennen kuin käytät lisäravinteita terveysongelmien tai lääkkeiden käytön yhteydessä. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.

Jos olet kilpaurheilija, neuvottele valmentajasi kanssa tämän tuotteen käytöstä. Saattaa näkyä positiivisena testituloksena.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Mallinumero: 12-119