Beta ecdysterone 90%
Beta ecdysterone 90%

Beta ecdysterone 90%

Tuotenumero 12-101

Puhdas beeta-ekdysteroni -jauhe ilman lisäaineita

59,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus 6 kpl

Beeta-ekdysteronilla on useita ominaisuuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä urheilijoille, kuten kehonrakentajille. Se on luonnollinen ekdysteroidi, jota löytyy eri kasveista, ja sitä esiintyy myös pinaatin ja quinoan siemenissä. Perustuu tärkeään "20 beeta-hydroksiekdysteroniin". Tämä on vaikuttava aine, joka aiheuttaa steroidisen vaikutuksen.

Sopii sekä miehille että naisille, massakautena ja dieetillä.

Jauheen Beta ekdysteroni -pitoisuus on 90%. Tämä on siis hyvin vahva ja tasalaatuinen ektysteroidi. Siksi annostelun kanssa kannattaakin olla tarkka. 

Beeta-ekdysteronia tulisi käyttää kuurina, ja se kannattaa ottaa proteiinipitoisen ruoan yhteydessä.

Ecdysterone on vaihtoehto synteettisille steroideille, eikä sillä ole havaittu negatiivisia sivuvaikutuksia. Jos olet kilpaurheilija, kannattaa neuvotella valmentajan kanssa käytöstä. Beta ecdysterone ei ole kiellettyjen aineiden listalla, mutta se otettiin hiljattain WADA:n monitor program (tarkkailun alla) -listalle anabolic agents -nimikkeen alle.

Ekdysteronista on paljon juttua esim. yoytubessa (hae sanalla ecdysterone). Tämä on juuri sitä samaa tavaraa, mistä siellä on puhe.

Suositeltu käyttö: 

  • päiväannos 350-700mg (1-2 mitallista) jauhetta. Jaa päiväannos kahteen osaan ja ota yksi annos aamiaisen kanssa ja yksi illallisen kanssa. 
  • 1 mitallinen = 350mg.
  • Tätä tuotetta tulisi käyttää vähintään 4 viikon kuurina. Suosittelemme, että käytät tuotetta enintään 10 viikkoa, minkä jälkeen seuraa vähintään 4 viikon tauko.
  • Ensimmäinen kuuri kannattaa aloittaa 350mg:n päiväannoksella
  • Jauhe kannattaa ottaa aina aterian yhteydessä. Paras tapa on sekoittaa se veteen tai mehuun. Maku on paha, eikä jauhe sekoitu kauhean helposti nesteeseen. Siksi kannattaakin ottaa annos pienenä shottina (50ml nestettä), jotta menee alas paremmin. Jauhe myös liukenee paremmin, kun annat sen seisoa nesteessä puolisen tuntia.

Yksi mitallinen = 350mg

  • ei sisällä allergeeneja. 
  • sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Myydään 50g pussissa. Riittää 72-145 päivän annokseen. Esimerkiksi täydellä 700mg /pvä annostuksella teet kaksi 5:n viikon kuuria.

Huomioitavaa:

Ota yhteys lääkäriisi ennen kuin käytät lisäravinteita terveysongelmien tai lääkkeiden käytön yhteydessä. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.

Jos olet kilpaurheilija, neuvottele valmentajasi kanssa tämän tuotteen käytöstä. Saattaa näkyä positiivisena testituloksena.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.