Beta ektysteroni 95% -jauhe 50g
-15%

Beta ektysteroni 95% -jauhe 50g

15 % alennus
42,50 € 50,00 €
sis. 14 % ALV
Erittäin vahva ektysteroidi. Täysi 50:n päivän kuuri! LOPPUERÄ, TUOTE POISTUU MYYNNISTÄ!
Saatavuus 9 kpl

Suosittu ektysteroidi nyt erittäin vahvana ja puhtaana jauheena. Jauheen Beta ektysteronipitoisuus on jopa 95%. Eli grammassa jauhetta on 950mg puhdasta vaikuttavaa ainetta!

Beta-ektysteronilla on useita ominaisuuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä urheilijoille, kuten kehonrakentajille. Se on luonnollinen ektysteroidi, jota löytyy eri kasveista, ja sitä esiintyy myös pinaatin ja quinoan siemenissä. Perustuu tärkeään "20 beeta-hydroksiekdysteroniin". Tämä on vaikuttava aine, joka aiheuttaa steroidisen vaikutuksen. Urheilussa tätä ainetta käytetään lihasmassan kasvattamiseen.

Sopii sekä miehille että naisille, massakautena ja dieetillä.

Beta Ektysteroni -jauheen väri voi vaihdella keltaisesta ruskeaan, riippuen käytettävästä kasvista/kasvinosista. Tämä myymämme erä on ruskeaa.

Jauheen Beta ektysteroni -pitoisuus on 95%, eikä siihen ole sekoitettu muita aineita. Yleensä Beta Ektysteronit myydään n. 10% pitoisuudella. Tämä on siis melkein kymmenen kertaa vahvempaa kuin monet markkinoilla olevat. Ole annostelun kanssa tarkka!  Pari ensimmäistä päivää kannattaa ottaa vain puolikas annos (500mg), koska anabolinen vaikutus on melko suuri.

Beta-ektysteronia tulisi käyttää kuurina, ja se kannattaa ottaa proteiinipitoisen ruoan yhteydessä. Kuurin aikana onkin ensisijaisen tärkeää huolehtia riittävästä proteiinin saannista ja tietysti treenata kovaa, jolloin aineesta saatava hyöty maksimoituu.

Ektysteroidit (Beta Ektysteroni on näistä vahvimpia) on vaihtoehto synteettisille steroideille, eikä sillä ole havaittu negatiivisia sivuvaikutuksia. Jos olet kilpaurheilija, kannattaa neuvotella valmentajan kanssa käytöstä. Beta ecdysterone ei ole kiellettyjen aineiden listalla, mutta se otettiin hiljattain WADA:n monitor program (tarkkailun alla) -listalle anabolic agents -nimikkeen alle.

Beta Ektysteronia saa vielä myydä Suomessa, mutta jatko on epävarmaa. Samanlaiseen vaikutukseen perustuva Turkesteroni sai juuri myyntikiellon ja se luetaan lääkeaineeksi. Myös Beta Ektysteroni saattaa saada saman kohtalon, koska se antaa myös voimakkaan anabolisen vaikutuksen (joka oli Fimean perustelu myös Turkesteronille).

Ektysteronista on paljon juttua esim. youtubessa (hae sanalla ecdysterone). Tämä on juuri sitä samaa tavaraa, mistä siellä on puhe.

Lue tästä artikkeli ektysteroideista

Suositeltu käyttö: 

  • päiväannos 1000mg (2 mitallista) jauhetta. Jaa päiväannos kahteen osaan ja ota yksi annos aamiaisen kanssa ja yksi illallisen kanssa. 
  • 1 mitallinen = 500mg.
  • Tätä tuotetta tulisi käyttää 50:n päivän ajan kuurina, jonka jälkeen kannattaa pitää vähintään kuukauden tauko.
  • Jauhe kannattaa ottaa aina aterian yhteydessä. Paras tapa on sekoittaa se veteen tai mehuun. Maku on paha. 

Yksi mitallinen = 500mg

  • ei sisällä allergeeneja. 
  • sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Myydään 50g pussissa. Riittää 50:n päivän kuuriin täydellä 1000mg:n annostelulla.

Huomioitavaa:

Ota yhteys lääkäriisi ennen kuin käytät lisäravinteita terveysongelmien tai lääkkeiden käytön yhteydessä. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.

Jos olet kilpaurheilija, neuvottele valmentajasi kanssa tämän tuotteen käytöstä. Saattaa näkyä positiivisena testituloksena.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Mallinumero: 12-101
Samankaltaisia tuotteita