Kuntopyörän polkimet
Kuntopyörän polkimet
Kuntopyörän polkimet

Kuntopyörän polkimet

36,00 €
sis. 24 % ALV
Kuntopyörän poljinpari jalkaremmeillä. Kaksi eri kiinnityskokoa 9/16" ja 1/2"
Saatavuus 5 pari

Yleismallin polkimet, jotka sopivat lähes kaikkiin kuntopyöriin.

Kiinnityskoon voi valita joko 9/16" (14,2mm) tai 1/2" (12,6mm) kiinnityksellä. Mitta otetaan kierteiden ulkoreunasta (ks.kuvat)! 

Tämä kestävä poljinmalli on hyvin yleisesti kuntosalien käytössä. Myös kotikuntoilijat saavat tästä laadukkaan polkimen.

Mukana tulee kumiset jalkaremmit, joita voi säätää helposti eri pituuksiin.

  • paino: 810g (molemmat polkimet remmien kanssa)
  • kiinnitys kampeen: 15mm lenkkiavaimella (tai jakoavaimella)


Hyvä tietää..

- Polkimien kiinnityksessä kampeen esiintyy yleisesti kahta eri kierrekokoa: 9/16" (n.14,3mm) tai 1/2" (n. 12,7mm). Puhutaan siis sen osan paksuudesta, joka kierretään polkimen kampeen kiinni. Katso kuvat!

Tavallisissa pyörissä on lähestulkoon aina 9/16" kierre. Kuntopyörien polkimissa on molempia kokoja aika tasaisesti.

Voit mitata kierteen koon helposti millä tahansa mitalla. Eli mittaa kierreosan paksuus (halkaisija).Varmista, että mittaat kierteiden ulkoreunasta.


- Vasemman polkimen kiinnityksessä on aina ns. väärinpäin olevat kierteet. Eli kun olet pyörän vasemmalla puolella ja AVAAT poljinta auki, se tapahtuu myötäpäivään (eli sinne mihin kellon viisarit liikkuu). Oikealla puolella on normaalit kierteet, eli AVAAMINEN tapahtuu vastapäivään. 


- Älä kiristä poljinta kiinni liian voimakkaasti, vaan ihan normaali napakka kiristys riittää. Laita aina ennen kiinnitystä kierteisiin hiukan öljyä, jottei avaaminen sitten joskus ole kauhean työlästä (poljin kyllä pysyy paikallaan öljystä huolimatta).

Mallinumero: 10-388
Samankaltaisia tuotteita
Yhteensopivia tuotteita