Annostelijapullo juoksumaton voitelemiseen
Annostelijapullo juoksumaton voitelemiseen Annostelijapullo juoksumaton voitelemiseen Annostelijapullo juoksumaton voitelemiseen

Annostelijapullo juoksumaton voitelemiseen

Kätevä uudelleen täytettävä annostelijapullo juoksumaton voiteluaineen levittämiseen. Tyhjä pullo, ei sisällä öljyä!

9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 18 kpl

Tällä ruiskupullolla levität juoksumattoöljyn kätevästi maton ja levyn väliin. Mattoa ei tarvitse löysätä levitystä varten, vaan työnnät letkun maton alle ja ruiskutat. Nopea ja kätevä tapa!

Pullo myydään tyhjänä ja sitä voi täyttää aina uudestaan öljyn loputtua.

Pullon letku on vahvistettu metallilla ja sen saa taivutettua jäämään mihin asentoon tahansa. -älä kuitenkaan taivuttele letkua tarpeettomasti edestakaisin, ei kestä sellaista!

Yhdestä täydestä painalluksesta tulee n. 1,5ml öljyä. (Yksi maton voitelukerta vie yhteensä noin 10ml öljyä)

Öljyä lisätään tekemällä kolme öljyviivaa molemmin puolin keskeltä reunoihin juoksu/kävelyalueelle. Katso ohjevideo lisäkuvista..

Huom! Ei sisällä öljyä, voit ostaa meiltä täyttöpulloja.

Pullon vetoisuus: 250Ml


Hyvä tietää..

Öljyä tulisi lisätä säännöllisesti juoksumatolle. Riippuen täysin käyttöasteesta, kuinka usein. Yleissääntönä voitelu tulisi suorittaa aina 100 käyttötunnin jälkeen. Kotikuntoilijalle (1 kerta päivässä treeni) suositus on tarkistaa*(ks.ohje alla)  maton öljytilanne kerran kuussa. Kaupalliset salit, jossa käyttöaste on huomattavasti isompi, kerran viikossa tarkistus on suositeltavaa. Öljyn kuluminen riippuu kuitenkin hyvin monesta asiasta kuten käyttökerrat, miten käytetään, maton kireys ym.., joten jokainen löytää oman hyvän öljyämisvälin kokemuksen pohjalta. Eikä se niin tarkkaa ole, mieluiten lisäät öljyä vähän kerralla ja useammin.

* Kokeile kädellä maton ja levyn välistä tilaa tarkistaaksesi öljytilanteen (ota paperi tai rätti viereen, kätesi todennäköisesti likastuu). Öljyn pitäisi tuntua ohuena liukuvana kalvona maton ja levyn pinnalla. Jos kuiva, lisää öljyä. Jos olet epävarma, lisää öljyä.

Yhteen voitelukertaan kuluu noin 10ml öljyä.

Myydään muovipullossa 250ml (2,5dl)


OHJEET:

1. Levitä öljyä juoksumaton keski-ja etuosaan, eli sille alueelle, jossa juoksu ja kävely tapahtuu yhteensä n. 10ml.

2. Käynnistä juoksumatto hiljaiselle kävelyvauhdille ja kävele matolla puolelta toiselle, jotta öljy levittyy tasaiseksi pinnaksi joka puolelle

3. Valmis

Paino:
0.095 kg