Shimano PD-M324 SPD polkimet
Shimano PD-M324 SPD polkimet
Loppunut

Shimano PD-M324 SPD polkimet

59,00 €
sis. 24 % ALV
Laadukkaat kombipolkimet SPD klosseille
Loppunut

Nämä polkimet ovat lukkopolkimen ja avopolkimen yhdistelmä. Eli voit käyttää polkimissa pyöräilykenkää tai tavallista kenkää.

Shimano PD-M324 polkimia käytetään paljon spinning-pyörissä. 

Polkimissa on säädettävä kiinnitys- ja irroitusjännitys. Eli lukko, johon pyöräilykenkä kiinnitetään, on säädettävä (kuusiokulma-avaimella). Ruuvissa jota kiristetään tai löysätään, on punainen merkki, josta on helppo katsoa kireystaso.

Laakerit on koteloitu, jolloin lika ei pääse niihin.

  • paino: 533g (yhteispaino)
  • väri: hopea
  • kiinnitys kampeen: 9/16 (n.14,2mm) 15mm lenkkiavaimella. 


Hyvä tietää..

- Polkimien kiinnityksessä kampeen esiintyy yleisesti kahta eri kierrekokoa: 9/16" (n.14,2mm) tai 1/2" (n. 12,6mm). Puhutaan siis sen osan paksuudesta, joka kierretään polkimen kampeen kiinni.

Tavallisissa pyörissä on lähestulkoon aina 9/16" kierre. Kuntopyörien polkimissa on molempia kokoja aika tasaisesti.

Voit mitata kierteen koon helposti millä tahansa mitalla. Eli mittaa kierteen paksuus (halkaisija). Työntömitalla helpointa. Jos käytät tavallista mittaa tai viivotinta, tarkista että mitta on keskellä kierrettä 


- Vasemman polkimen kiinnityksessä on aina ns. väärinpäin olevat kierteet. Eli kun olet pyörän vasemmalla puolella ja AVAAT poljinta auki, se tapahtuu myötäpäivään (eli sinne mihin kellon viisarit liikkuu). Oikealla puolella on normaalit kierteet, eli AVAAMINEN tapahtuu vastapäivään. 


- Älä kiristä poljinta kiinni hampaat irveessä, vaan ihan normaali napakka kiristys riittää. Laita aina ennen kiinnitystä kierteisiin hiukan öljyä, jottei avaaminen sitten joskus ole kauhean työlästä (poljin kyllä pysyy paikallaan öljystä huolimatta).

Mallinumero: 10-167