Juoksumaton voiteluaine 500ml
Juoksumaton voiteluaine 500ml Juoksumaton voiteluaine 500ml

Juoksumaton voiteluaine 500ml

Maton ja levyn väliin tarkoitettu voiteluaine

36,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 20 kpl

100% silikoniöljy voitelee juoksumaton levyn ja maton välisen tilan. Hyvä voitelu on ensijaisen tärkeää, jotta juoksumaton dekki, moottori, laakerit sekä muut kuluvat osat säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään.  Öljyssä on tarkkaan valittu viskositeetti takaamaan pitkäkestoisen ja sujuvan voitelun.

Kannattaa lukaista juoksumaton käyttöohjeista, mitä valmistaja suosittelee voiteluksi. Tämä öljy sopii joka tapauksessa kaikille juoksumatoille, joita huoltovoidellaan. Voi käyttää myös itsevoitelevissa (säiliö) juoksumatoissa.


Hyvä tietää..

Öljyä tulisi lisätä säännöllisesti juoksumatolle. Riippuen täysin käyttöasteesta, kuinka usein. Yleissääntönä voitelu tulisi suorittaa aina 100 käyttötunnin jälkeen.  Kotikuntoilijalle (1 kerta päivässä treeni) suositus on tarkistaa*(ks. ohjeet alla) maton öljytilanne kerran kuussa. Kaupalliset salit, jossa käyttöaste on huomattavasti isompi, kerran viikossa tarkistus on suositeltavaa. Öljyn kuluminen riippuu kuitenkin hyvin monesta asiasta kuten käyttökerrat, miten käytetään, maton kireys ym.., joten jokainen löytää oman hyvän öljyämisvälin kokemuksen pohjalta. Eikä se niin tarkkaa ole, mieluiten lisäät öljyä vähän kerralla ja useammin.

* Kokeile kädellä maton ja levyn välistä tilaa tarkistaaksesi öljytilanteen (ota paperi tai rätti viereen, kätesi todennäköisesti likastuu). Öljyn pitäisi tuntua ohuena liukuvana kalvona maton ja levyn pinnalla. Jos kuiva, lisää öljyä. Jos olet epävarma, lisää öljyä.

Yhteen voitelukertaan menee noin 10ml öljyä.

Myydään muovipullossa 500ml (5dl)


OHJEET:

1. Levitä öljyä juoksumaton keski- ja etuosaan, eli sille alueelle, jossa juoksu ja kävely tapahtuu

2. Käynnistä juoksumatto hiljaiselle kävelyvauhdille ja kävele matolla puolelta toiselle, jotta öljy levittyy tasaiseksi pinnaksi joka puolelle

3. Valmis

Paino:
0.51 kg
Samankaltaiset tuotteet