Taljalaitteen vaijeri 6,3mm
Taljalaitteen vaijeri 6,3mm Taljalaitteen vaijeri 6,3mm Taljalaitteen vaijeri 6,3mm

Taljalaitteen vaijeri 6,3mm

Yleismallinen musta nylonpäällysteinen taljalaitteen vaijeri. Myydään senttimetreittäin!

0,16 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 8000 cm

Kuntosalilaitteille suunniteltu vaijeri sopii lähestulkoon kaikkiin laitemerkkeihin. Teräksinen vaijeri on päällystetty mustalla kulutusta kestävällä nylonilla, joka takaa pehmeän liikkeen taljassa. Vaijeriin voi kiinnittää erilaisia päitä eri tavoilla.

Vaijeri on tarkoitettu erityisesti kaupallisille saleille kovaan käyttöön, mutta myös kotikuntoilija voi parantaa laitettaan tällä laadukkaalla vaijerilla.

Vaijerin paksuus nylonin kera on 6,3mm.


Myymme vaijeria senttimetreittäin. Merkkaa siis tuotteen määrä-laatikkoon kuinka monta senttiä (cm) haluat!

Määrä: 1kpl = 1cm

Jos itsellä on mahdollisuus katkoa vaijeria, kannattaa varmuuden vuoksi ottaa hiukan ylimääräistä..  • paksuus: 6,3mm (teräsvaijeriosa 5mm, nylon 1,3mm)


Hyvä tietää..

1.Kun vaijeri alkaa tulemaan käyttöikänsä päähän se todennäköisesti hajoaa ensin nylonista ja sitten itse teräsvaijeri alkaa rispaantua. Joskus kuitenkin vaijeri rispaantuu nylonin sisältä, jolloin havaitseminen on vaikeampaa. Tämä tuntuu littanalta kohdalta vaijerissa. Vaijeri pitäisi vaihtaa heti kun huomaat sen olevan epäkuntoinen (kuluttaa taljapyörää, turvallisuusriski katketessaan..ym).

2. Eri laitevalmistajilla on erilaisia kiinnityspäitä vaijereilleen ja yleensä vaijerit myydään kiinnikkeineen johonkin määrättyyn laitteeseen. Pyrimme lisäämään valikoimiimme sellaisia yleisiä kiinnitysmahdollisuuksia, joita pystyy käyttämään uudelleen pelkällä vaijerin vaihdolla. Eli kun vaijeri hajoaa, tilaat vain pelkkää vaijeria ja otat vanhasta kiinnityspäät ja laitat uuteen. Paino:
0.1 kg
Samankaltaiset tuotteet