Taljalaitteen vaijeri 6,3mm
Taljalaitteen vaijeri 6,3mm Taljalaitteen vaijeri 6,3mm Taljalaitteen vaijeri 6,3mm

Taljalaitteen vaijeri 6,3mm

Yleismallinen musta nylonpäällysteinen taljalaitteen vaijeri. Myydään metreittäin.

19,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 85 m

Kuntosalilaitteille suunniteltu vaijeri sopii lähestulkoon kaikkiin laitemerkkeihin. Teräksinen vaijeri on päällystetty mustalla kulutusta kestävällä nylonilla, joka takaa pehmeän liikkeen taljassa. Vaijeriin voi kiinnittää erilaisia päitä eri tavoilla.

Vaijeri on tarkoitettu erityisesti kaupallisille saleille kovaan käyttöön, mutta myös kotikuntoilija voi parantaa laitettaan tällä laadukkaalla vaijerilla.

Vaijerin paksuus nylonin kera on 6,3mm.

Myymme vaijeria metreittäin. Mittaa oma tarpeesi ja tilaa sen mukaan. 


Huomioi, että tuotteella ei ole vaihto -eikä palautusoikeutta, koska muokkaamme vaijerin määrämittaan asiakkaan tilauksesta. Joten mittaahan tarkasti paljonko tarpeesi on.


  • paksuus: 6,3mm (teräsvaijeriosa 5mm, nylon 1,3mm)


Hyvä tietää..

1.Kun vaijeri alkaa tulemaan käyttöikänsä päähän se todennäköisesti hajoaa ensin nylonista ja sitten itse teräsvaijeri alkaa rispaantua. Joskus kuitenkin vaijeri rispaantuu nylonin sisältä, jolloin havaitseminen on vaikeampaa. Tämä tuntuu littanalta kohdalta vaijerissa. Vaijeri pitäisi vaihtaa heti kun huomaat sen olevan epäkuntoinen (kuluttaa taljapyörää, turvallisuusriski katketessaan..ym).

2. Eri laitevalmistajilla on erilaisia kiinnityspäitä vaijereilleen ja yleensä vaijerit myydään kiinnikkeineen johonkin määrättyyn laitteeseen. Pyrimme lisäämään valikoimiimme sellaisia yleisiä kiinnitysmahdollisuuksia, joita pystyy käyttämään uudelleen pelkällä vaijerin vaihdolla. Eli kun vaijeri hajoaa, tilaat vain pelkkää vaijeria ja otat vanhasta kiinnityspäät ja laitat uuteen. 


Paino:
0.1 kg